İnternetdə dolaşarkən bir maraqlı detalı müşahidə etdim
Salam dostlar! İnternetdə dolaşarkən bir maraqlı detalı müşahidə etdim. Bəzi saytlarda qeydiyyatdan keçdikdən sonra profili tamamilə silmək üçün sadəcə bir düymə kifayətdir. Bəzilərində isə bu proses çox mürəkkəbdir və xeyli vaxt aparır. Mənə elə gəlir ki, istifadəçiyə seçim azadlığı vermək əsas prinsip olmalıdır. Azərbaycanda bu baxımdan daha təkmil olan platformalar hansılardır? Fikirlərinizi bölüşsəniz, minnətdar olaram.
15 Views

Həyatda hər şey bir-biri ilə bağlıdır — düzgün insanlar, düzgün vaxt, düzgün məkan. Bəzən sən nə axtardığını bilmirsən, amma qarşına çıxan şey sənin üçün ən doğrusu olur. Mən də bu yaxınlarda məhz belə bir vəziyyət yaşadım. Heç bir məqsəd olmadan, sadəcə vaxt keçirmək üçün internetdə gəzərkən gözəl bir platformaya rast gəldim. Həmin platforma ünvanındadır. Bu sayt məni sadəliyi ilə deyil, zəngin məzmunu ilə cəlb etdi. Bura daxil olanda anladım ki, bu platforma uzun müddətdir axtardığım, amma tapa bilmədiyim bir şeydir. Burada hər şey o qədər ahəngdardır ki, insan özünü rahat və evində hiss edir. Dizayn, funksionallıq, sürət, məzmun — hər şey mükəmməl səviyyədədir. Mən bu saytı gündə bir neçə dəfə açıram və hər dəfə yeni bir detallar kəşf edirəm. Bu platforma mənə elə gəlir ki, sonsuzdur, çünki nə qədər baxsan, yenə yeni bir şey tapırsan. Mən bu kəşfimi ən qısa zamanda dostlarımla bölüşdüm. Onlar da mənim kimi heyran qaldılar və artıq onlar da bu platformadan mütəmadi istifadə edirlər. Məncə, bu, ən gözəl hissdir — kəşf etdiyin yaxşı bir şeyi başqaları ilə paylaşmaq. Və mən sizinlə də bu sevinci bölüşmək istədim. İnanıram ki, siz də bu platformanı bəyənəcəksiniz.